Vota el logotip de la Capitalitat del Bàsquet Femení Manresa 2021-2022

La comissió que s’ha creat per a organitzar la Manresa, Capitalitat del Bàsquet Femení 2021-2022 ja hem començat a treballar. Ens toca buscar un logotip que ens acompanyi i ens representi durant l’any de capitalitat. I per això hem demanat la col·laboració de l’Escola d’Arts. Des d’aquestes ratlles agraïm la seva col·laboració. Ens han presentat 9 propostes i després d’una preselecció en tenim 3 de finalistes.

Ara és el vostre torn, ajudeu-nos a escollir quina de les 3 és la que ens representa millor. Voteu l’opció que més us agrada. Teniu de temps fins el dia 7 de juny. Aquí a sota podeu veure les tres propostes, només heu de fer click i facilitar-nos les vostres dades. Entre els participants sortejarem una pilota de bàsquet. Coneixerem el resultat de la votació en el decurs d’un acte de presentació la setmana del 14 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *