360 vots per escollir la nova imatge de la Manresa, capitalitat del bàsquet femení

Biel Martínez Lacruz, alumne de l’Escola Art de Manresa, ha guanyat el concurs per escollir el  logotip de la Manresa, capitalitat del bàsquet femení 2021-2022 que arranca aquest proper mes de setembre. La comissió organitzadora d’aquest any de reconeixement al bàsquet femení va demanar la implicació a l’Escola d’Arts de Manresa que va presentar fins a 8 propostes d’estudiants del centre. Després d’una primera criba, es va obrir un procés participació a través de la web cbfmanresa.cat. Durant dues setmanes 360 persones van votar per una de les tres propostes. 

El logo de Biel Martínez ha guanyat amb un 38% dels vots emesos en un procés altament disputat per l’altíssim nivell dels participants. Des d’aquestes ratlles, la comissió organitzadora volem donar les gràcies als participants que ens van fer arribar propostes. Us convidem a conèixer la imatge que durant un any ens representará en els actes que organitzem. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *