El Nou Congost, seu de les Lligues Catalanes masculina i femenina

La primera setmana de setembre, la  comissió organitzadora presentarà el programa de la capitalitat. S’ha avançat que en el programa hi haurà activitats esportives, vinculades o no amb la FCBQ, així com activitats de promoció i de caire social amb el bàsquet com a gran protagonista.  El gruix del calendari es donarà  a conèixer a partir del 2 de setembre quan s’agafi el relleu amb Malgrat de Mar, ciutat amfitriona d’aquesta temporada.

La setmana passada ja es va avançar algun dels detalls importants d’aquesta capitalitat, ja que la FCBQ va anunciar que el Pavelló Nou Congost de Manresa serà la seu de les Lligues Catalanes 2021 masculina i femenina de bàsquet. La 42a Lliga Catalana d’equips ACB es disputarà el 4 i 5 de setembre, mentre que diumenge 12 de setembre tindrà lloc la 33a Lliga Catalana Femenina.  La competició masculina feia deu anys que no es disputava a Manresa i la femenina en feia vint.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *