Recepció a l’Ajuntament i partit al Nou Congost d’exjugadores de Primera, aquest divendres

Durant l’acte d’avui dijous s’ha  donat a conèixer el calendari d’activitats previstes al llarg de la temporada en el marc de la capitalitat, una programació que arrenca aquest divendres mateix amb el primer acte, que serà una recepció oficial i un partit amistós amb les protagonistes dels anys històrics del bàsquet femení d’elit a Manresa, patrocinats amb el nom de Font Vella i Pryca.

La recepció al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa es farà les 16.30 h. Una hora més tard (17.30 h) les jugadores i tècnics es traslladaran al Nou Congost  per iniciar l’escalfament i presentació del partit amistós  —previst per a les 19 h—  entre els equips Exjugadores Manresa i una representació d’exjugadores de Primera Divisió dels anys 1985-1992. A la mitja part del partit, es presentarà el projecte “Bàsquet per Tothom” de la Fundació Ampans.

El bàsquet femení a Manresa tindrà una nova gran cita aquest setembre al Nou Congost amb la  celebració de  33a edició de la Lliga Catalana Femenina 2021, que un any més comptarà amb l’Spar Girona i el Cadí La Seu com a protagonistes. La final es disputarà diumenge 12 de setembre a les 12 h i s’emetrà en directe per Televisió de Catalunya a través del seu canal Esport3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.